Ignifugare lemn și materiale impregnabile

Ignifugare lemn și materiale impregnabile

Ignifugare Lemn Și Materiale Impregnabile

Executăm lucrări de ignifugare lemn atât prin tratament de suprafață, cât și în profunzime folosind soluții certificate de Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă, CNSIPC București.

Legea nr . 10/1995 privind calitatea în construcții prevede că pentru obținerea unei construcții de calitate corespunzătoare trebuie îndeplinite șase condiții esențiale, iar una dintre acestea este reprezentată de securitatea la incendiu. În cazul construcțiilor din lemn ignifugarea și tratarea lemnului sunt proceduri obligatorii.

Dacă va doriți o clădire sigură, prioritatea fiind siguranța dumneavoastră, a angajaților și a clienților, noi vă sprijinim cu servicii de ignifugare lemn și materiale impregnabile.

Ce Reprezintă Procesul De Ignifugare Lemn Și Cum Se Execută

Ignifugarea este procedura prin care materialul lemnos este tratat cu soluții ignifuge, reducându-se astfel riscul producerii unui incendiu. Prin ignifugarea lemnului nu este exclusă aprinderea, însă este considerabil îmbunătățit comportamentul materialului la foc. Ignifugarea nu exclude aplicarea măsurilor suplimentare de protecție împotriva focului ( sisteme de stingere, mijloace de prima intervenție, instalaţii electrice și de aerisire etc.).

Pentru că procedura de ignifugare lemn să se desfășoare corespunzător este nevoie de respectarea unor condiții minime și a unor pași bine definiți:

  • Pregătirea suprafețelor;
  • Aplicarea primului strat;
  • Aplicarea celui de-al doilea strat la 24 de ore după primului.

 

Pașii de mai sus trebuie urmați după curățarea suprafețelor, corectarea imperfecțiunilor și în condiții de umiditate și temperatura optime.

Vă Oferim Consultanță Gratuită
Privind Proiectul Dumneavoastră

Focul constituie un pericol pentru dumneavoastră, pentru cei dragi și pentru clădirile pe care le dețineți.

Noi suntem aici să minimizăm riscurile.