Vopsea termospumantă

Vopsea termospumantă

Vopsea Termospumantă

Oferim produse și servicii de protecție la foc pentru clădiri, precum vopsea termospumantă/intumescentă de calitate. Acesta este un produs pe bază de rășini acrilice și solvenți sau pe bază de apă care asigură rezistență la foc cuprinsă între 15 minute – 180 minute.

Intervalul de timp pentru care pelicula vopselei termospumante asigură rezistență la foc a elementelor metalice este determinat / condiționat de:

  • Grosimea peliculei protectoare aplicate;
  • Factorul de masivitate al elementului protejat;
  • Temperatura critică a materialului pe care se aplică;
  • Poziția și tipul elementelor structurale (grinzi și stâlpi etc).

Mod De Aplicare

Aplicarea produsului de protecție pasivă la foc cu pensula

Considerând vascozitatea mare a produsului , acesta poate fi aplicat într-un singur strat. Timpul minim de uscare pentru fiecare strat este de 2-3 ore la o temperatura normală. Stratul mediu aplicat cu peria este: cca 0,3 kg/m2 și grosimea stratului uscat este de cca 250 mm.

Aplicarea produsului de protecție pasivă la foc cu trafaletele

Pentru clădirile cu suprafață mai mare, aplicarea vopselei folosind trafaletele este mult mai eficientă. Primul strat trebuie aplicat cu pensula pentru o aderența mai bună a materialului de suportul ce trebuie protejat.

Aplicarea produsului de protecție pasivă la foc cu airless

Aplicarea vopselei termospumante prin pulverizare cu airless-ul este opțiunea cea mai eficientă dintre toate metodele prezentate până acum, având în vedere suprafața, economia de timp și rezultatele obținute. Această metodă se poate folosi pentru orice tip de suprafață. Intervalul de timp în care se poate usca stratul de vopsea termospumabilă aplicat până a se pulveriza următorul este de 2-3 ore, în condiții normale de temperatură și ventilație.

Vă Oferim Consultanță Gratuită
Privind Proiectul Dumneavoastră

Focul constituie un pericol pentru dumneavoastră, pentru cei dragi și pentru clădirile pe care le dețineți.

Noi suntem aici să minimizăm riscurile.